Home / Stöd oss / Stöd oss

Stöd oss

Allt från att hålla olika program såsom ceremonier och seminarier till administrativa tjänster, rådgivning m.m. är bland centrets verksamheter, vilka kräver stora finansiella kostnader som i synnerhet ersätts av donationer från välgörande medhjälpare. Med tanke på de verksamheter som är på gång och centrets intresse av att erbjuda ännu fler tjänster efter det muslimska samhällets behov, har behovet av ekonomiskt bistånd, donationer alltid varit bland de viktigaste frågorna och begäran.

Därför uppmanar vi välgörare och alla dem som på något sett kan även till minimal del bidra till de finansiella behoven att vara delaktiga med sitt stöd som utöver att hjälpa medmänniskor ökar de goda gärningarna. Bli månadsgivare och betala 20 kr varje månad så är du med och bidrar i våra insatser regionalt.
Vi är även tacksamma för gåvor och stöd som kan hjälpa oss i våra hjälpinsatser för behövande i krigsdrabbade länder som Afghanistan och på så vis upprätthålla en del av Ahlulbayts tradition. I månader som Ramadan eller Muharram driver vi kampanjer för att bistå där människorna är som mest utsatta för svält och fattigdom.

Vänligen markera alltid din betalning med t.ex ”till behövande” eller “bidrag” samt ditt namn och efternamn (frivilligt).

I dagsläget kan vi ta emot donationer via banköverföring, paypal eller swish.

Nyhet! Från och med februari 2017 kan församlingar som Ahlulbayt Kulturcenter via moskéavgiften få 0,7 % av din kommunalt beskattningsbara inkomst. Läs mer om det genom att klicka här!

Swish

Anslutet Swishnr: 070 532 16 63
Om du inte vet hur man betalar via Swish, klicka här!

Paypal (Mastercard/Visa)

Vänligen klicka på paypal-knappen nedan och följ instruktionerna:
Kontoöverföring via internetbank

Kontouppgifter:
Länsförsäkringar Bank
Konto nr: 9024.34.640.63
Forat Förening (Ahlulbayt Kulturcenter)

Glöm inte att märka din betalning med t.ex ”till behövande” eller “bidrag”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*